loader image

Aan de Slag040!

Aan de Slag040! is een project van Springplank040, Randstad, METmet, Gemeente Eindhoven en woningcorporatie Trudo welke in 2019 is gestart in Eindhoven. In 2020 is de pilot afgerond. Inwoners konden gratis meedoen. De partners boden huurders van Trudo die geen werk hebben de kans om aan de slag te gaan, ook als dat eerder niet lukte. Huurders werden begeleid naar betaald werk, waardoor o.a. uithuiszettingen werden voorkomen. Als de huurder (nog) niet klaar was voor een betaald werk werden huurders geholpen aan zinvolle en leuke activiteiten die de kans op werk vergroten. Aan de Slag040! heeft een andere, frisse aanpak. Wij gingen uit van wat een huurder kan en waar hij goed in is. De partners hebben een groot netwerk van bedrijven die meewerken en staan te springen om nieuwe werknemers.

Vanwege het succes van de eerste pilot, maar ook vanwege de interessante onderzoeksvragen die de eerste pilot heeft opgeleverd, is er besloten door de bovenstaande partners om een 2.0 pilot op te zetten. Deze is in het najaar van 2020 gestart en loopt 1,5 jaar.

METmet heeft dit project gecoördineerd en mee ontwikkeld. Benieuwd naar de resultaten?

Interessante downloads
Eindevaluatie Aan de Slag040!
Visuele evaluatie Aan de Slag040! METmet

Meer informatie?
www.aandeslag040.nl 

Gelijk contact opnemen?
Telefoonnummer: 0625173950
Mailadres: aandeslag040@springplank.org