loader image

Partnerfonds Brainport Eindhoven

Samen met Impact040 geeft het Partnerfonds vorm aan hulp voor medewerkers met financiële zorgen. Eveline Wauters is de projectmanager en werkt samen met Emma Boerekamps van Impact040. Waar de #Brainport Actieagenda gaat om de economische ontwikkeling, gaat het Partnerfonds samen met Impact040 voor de sociale ontwikkeling van Brainport Eindhoven.

Eveline en Emma hebben beiden een sterke persoonlijke drive om mensen met schulden te helpen. Emma was tijdens haar studie al erg bezig met bedrijven die volgens haar hun verantwoordelijkheid moesten nemen in de samenleving. Ze kwam in aanraking met Impact040, “een initiatief waarvan ik had gehoopt dat het ergens zou bestaan. Daarin werken bedrijven belangeloos samen om de maatschappij te verbeteren. Dat is wat ik zocht en waar ik ook aan wil bijdragen.”

De drive van Eveline uit zich in de vele rollen die zij al heeft gehad in het sociaal domein, zoals bij Gemeente Eindhoven, Stichting Springplank en als medeoprichter van METmet . “Ik ben altijd voorstander geweest van win-win situaties creëren binnen publiek-private samenwerkingen. Dat vind ik het mooie aan het Partnerfonds, daarmee kunnen we zoveel tempo en impact maken. Het aanpakken van geldzorgen moet vroeger, zodat je de oorzaak van andere problematiek ook kunt wegnemen.

Bron: https://www.linkedin.com/posts/partnerfonds-brainport-eindhoven_brainport-activity-6791291451075506176-lPrL